top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureAgne Raubaite

Nemokami online mokymai smulkiam ir vidutiniam verslui!




Mūsų partneriai VšĮ "Edukaciniai projektai" pristatė nuotolinį (online) mokymo kursą smulkiajam ir vidutiniam verslui (anglų k.)! Ši mokymo(si) programa buvo sukurta siekiant skatinti verslo klasterių galią, vykdant toje pačioje srityje veikiančių įmonių bendradarbiavimą, inovacijas ir kolektyvinį problemų sprendimą. Jei esate užsidegę noru dirbti kartu su panašiai mąstančiais verslininkais, kad efektyviau galėtumėte spręsti kylančias problemas, šis kursas kaip tik jums! Sukurti klestintį verslą bendradarbiaujant - pagrindinė projekto Co-in-Co (Cooperation in Competition) užduotis.


Mokymo kursą galite rasti čia.


Žvilgtelkite, apie ką šis kursas:





Projektas Cooperation in Competition pasiekė pabaigą ir projekto partneriai dalijasi resursais, galinčiais padėti kiekvienam verslininkui. Skaitmeniniame amžiuje verslo atstovai turi išmanyti technologijas, nesvarbu, ar jie vadovauja didelei kompanijai, ar dirba laisvai samdomais darbuotojais.


Paruoštoje mokymų medžiagoje nagrinėjamos šios temos:

  • Verslumas verslo klasteriuose;

  • Bendrieji skaitmeniniai įgūdžiai;

  • Skaitmeniniai įgūdžiai verslininkams.




Atraskite Šiaurės šalių regiono mažųjų įmonių plėtros gerosios patirties lobynus. Šiame leidinyje surinktos mūsų mokymų ir praktikų įžvalgos. Tai ne tik knyga – tai jūsų sėkmės vadovas. Išversta į danų, islandų, norvegų, grenlandų, estų, lietuvių ir latvių kalbas, kad būtų plačiai prieinama.


Projekto partneriai:

Prios

Department of Industry and Businesses, Avannaata Kommunia

52 peržiūros0 komentarų
bottom of page