top of page
Ieškoti
  • Writer's pictureAgne Raubaite

Interaktyvaus gerųjų patirčių žemėlapio kūrimas - Erasmus+ EU GREEN projekto susitikime Reuse, Ispanijoje



2024 vasario 1-2 d. Įvyko pirmasis projekto Erasmus+ EU GREEN (Urban Gardens, community spaces, and intergenerational bridges: Green Cities for active youth) partnerių susitikimas.


Per dvi intensyvias susitikimo dienas aptarta ir nuveikta tiek daug - aptarta projekto viešinimo strategija, suplanuoti veiklų įgyvendinimo tvarkaraščiai, terminai, nustatyti artimiausi tikslai ir uždaviniai, bet didžiausias dėmesys skirtas interaktyviam gerųjų patirčių žemėlapiui.


Pagrindinė ES projekto "EU GREEN" veikla susijusi su inovatyvios ir interaktyvios priemonės - žemėlapio - kūrimu ir įgyvendinimu. Ši priemonė bus dinamiška platforma, kurioje sukaupta daug vertingų įžvalgų ir sėkmės istorijų iš įvairių Europos kampelių. 🌍🔍


Kuo ypatinga ši platforma?


  • Duomenų bazėje sukurta patogi sąsaja, leidžianti besidomintiems lengvai naršyti ir tyrinėti įvairias gerąsias patirtis miesto sodų, bendruomenių erdvių ir  tiltų tarp skirtingų kartų kūrimo srityse.

  • Tai išsami duomenų bazė, kurioje kaupiamos veiksmingiausios ir didžiausią poveikį turinčios iniciatyvos iš įvairių regionų. Ši įvairialypė kolekcija užtikrina gausų žinių fondą naudotojams, ieškantiems įkvėpimo ar patarimų savo projektams.

  • Priemonėje įdiegtos išplėstinės paieškos funkcijos, leidžiančios naudotojams filtruoti praktiką pagal konkrečius kriterijus, pavyzdžiui, vietą, projekto tipą ar siekiamus rezultatus.

  • Šis interaktyvus įrankis skatina bendradarbiavimo aplinką, kurioje bendruomenės gali dalytis ir mokytis vieni iš kitų.

  • Duomenų bazė, kurioje pristatomos sėkmingos iniciatyvos, skatina bendruomenę diegti naujoves ir kūrybiškus sprendimus, motyvuoja besidominčius šia tema pritaikyti ir įgyvendinti pažangiausią praktiką savo projektuose.


Gerosios praktikos duomenų bazė yra ES projekto GREEN vienas pargdininių rezultatų, kuriuo skatinamas bendradarbiavimas, keitimasis žiniomis ir kolektyvinis tvaraus ir ekologiško miestų vystymosi siekis visoje Europoje. 🌱🌐💡 #Geriausiapraktika #EUgreen #Inovacijos #Tvarumas #Miestųplėtra


Susitikimo akimirkos:






48 peržiūros0 komentarų
bottom of page